Лудогорец - Левски по ТВ: Къде да гледаме дербито между "зелени" и "сини"?


Лудогорец - Левски по ТВ: Къде да гледаме дербито между "зелени" и "сини"?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3863 0

Лудогорец посреща Левски на "Хювефарма Арена" в двубой от предпоследния 34-и кръг на Първа лига. "Зелени" и "сини" имат сметки за уреждане, след като и двата мача от редовния сезон между тях завършиха с нулеви равенства. Освен това, залогът и за двете страни е огромен, което предвещава зрелищна битка в Разград.

Разградчани ще насочат гнева си към "сините", след като изгубиха лидерството си в класирането в последния си двубой. На върха се изкачи ЦСКА, който е с точка пред "зелените" (80 на 79). Ако възпитаниците на Ивайло Петев искат да съхранят шансовете си за титлата, ще трябва задължително да надвият тези на Елин Топузаков. 

Левски от своя страна е четвърти в таблицата с актив от 61 пункта. 4-ата позиция осигурява минимум бараж за влизане в Лигата на конференциите. Това обаче далеч не устройва "сините", които се целят в Топ 3, гарантиращ им участие в евротурнирите. 

Двете срещи между тези два съперника през редовния сезон завършиха с нулеви равенства. Разградчани обаче съумяха да надвият с 2:1 столичани на 1/8 финалите за Купата на България, с която по-късно и триумфираха.

Къде да гледаме двубоя?

Мачът от предпоследния кръг на Първа лига е с начален час 20:30 ч. и ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, можете да проследите срещата Лудогорец - Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички