Левски обяви групата: Не само Ивелин Попов и Цунами - трети титуляр е аут за Лудогорец


Левски обяви групата: Не само Ивелин Попов и Цунами - трети титуляр е аут за Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5074 0

Наставникът на Левски - Елин Топузаков, обяви група от 18 играчи за утрешното (3 юни, 20:30 часа) гостуване на Лудогорец от предпоследния кръг на Първа лига.

По-рано днес Топчо разкри по време на пресконференция, че Ивелин Попов и Цунами няма да пътуват за Разград, тъй като са с по 8 жълти картона и не иска да рискува да бъдат наказани за сблъсъка с ЦСКА от последния кръг, който е насрочен за 7 юни (18:45 часа).

Оказва се обаче, че и централният нападател Рикардиньо няма да бъде на линия, тъй като името му отсъства от списъка с футболисти за визитата на "орлите"!

22-годишният бразилец се намира в много добра форма и отбеляза 6 гола в последните 6 мача на "сините". На този етап не е ясно дали става въпрос за някаква травма, но е факт, че Топузаков обясни на пресконференцията си на "Герена", че "имаме двама-трима с болежки, които пропуснаха 2-3 дена от тренировъчния процес".

Ето я и цялата група на Левски за Лудогорец:

Пламен Андреев, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Дейвид Михалев, Андриан Краев, Асен Митков, Филип Кръстев, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили, Кристиян Йовов, Марин Петков, Уелтън и Роналдо.

*Прочетете и най-важното от думите на Елин Топузаков на 2 юни! (последвайте синята връзка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички