Лудогорец косвено има пръст в загубата на Левски от Славия


Лудогорец косвено има пръст в загубата на Левски от Славия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

22864 0

Шампионът на България Лудогорец косвено има пръст в загубата на Левски от Славия, отприщила гнева на "сините" фенове и довела до грозно меле на "Герена". "Сините" отстъпиха с 1:2 от Славия у дома, а поражението задълбочи още повече кризата в клуба.

Слабите резултати накараха феновете на Левски да потърсят сметка на ръководството пред "Герена". "Сините" нямат победа в седем поредни мача - серия, която започна тъкмо срещу Славия с поражение в Овча купел отново с резултат 2:1.

Любопитното е, че героят за Славия Ерол Дост, който отбеляза победния гол за "белите", е юноша на Лудогорец. Той става част от школата на "орлите" през 2015-а, а година по-късно играе в пет от мачовете на отбора на Лудогорец до 19 г. в Младежката лига на UEFA.

През май 2017-а Дост дебютира и за Лудогорец II, а няколко месеца по-късно се присъедини и към първия отбор, където дебютира срещу Витоша Бистрица. Първият гол на Дост за Лудогорец идва през 2018-а, а година по-късно е преотстъпен на Етър. 

Км днешна дата юношата на Лудогорец се подвизава в редиците на Славия и донесе ценна победа на отбора. Само преди няколко дни собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че Лудогорец е облагодетелстван от съдийски решения - думи, за които от щаба на "орлите" излязоха с остра декларация.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички