Загорчич в настроение: Хубавият въздух в София помага на Славия


Загорчич в настроение: Хубавият въздух в София помага на Славия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1132 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, беше в отлично настроение след успеха с 2:1 на "белите" над Левски на "Герена".

Серията от добри резултати на Славия в София продължи, а според сърбина хубавият въздух в столицата ни влияе добре на неговите играчи.

„Себераздаването до последно беше ключът. Вкарахме повече от противника, беше много важно за нас. Говорихме да си вярваме, че можем да спечелим на „Герена“ и съм доволен от показаното от играчите“, започна Заги.

„В играта има моменти, които те пращат да се колебаеш. След допуснатия гол се притеснихме да не допуснем втори. След пропуснатата им дузпа си помислиха, че можем да отбележим и го направихме. Срещу Левски винаги е трудно, това е силен отбор. Ние продължаваме напред. Вече мислим за следващия мач, това е положението“, продължи сърбинът с български паспорт.

„Много време сме заедно в този състав. Имахме липси от хора като Галин, който да събуди отбора. Да няма колебания по терена, да гледат него как действа и останалите да правят това, което прави и той", каза Заги.

„Въздухът в София помага да сме успешни в столицата. Искаме да побеждаваме и така ще играем и за Купата. Надявам се да спечелим и класираме напред. Имаме си добър кондиционен треньор. Самите футболисти тренират много добре и това е начинът, по който трябва да се действа. Оттам идавт и резултатите", завърши той. А какво каза Стоилов след поредния мач без успех за Левски, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички