Стоилов: Неприятно е да губиш на "Герена", ще видим как ще се оправим


Стоилов: Неприятно е да губиш на "Герена", ще видим как ще се оправим
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1970 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, намери начин да се оправдае след поражението на неговия отбор с 1:2 от Славия. Според Стоилов "сините" са имали цялото преимущество, но в крайна сметка елемнтарни грешки в защита са спомогнали за загубата на отбора.

Левски е в серия от седем поредни мача у нас без победа.

"Първо не успяхме да спечелим, защото не успяхме да реализираме ситуациите, които имахме, за да удвоим резултата. След това допуснахме съвсем елементарен гол от статично положение и от там загубихме вече напрежението и изобщо не успяхме да направим натиск. Допуснахме и още един гол. Явно, че изпаднахме в голямо напрежение и не можем да играем под него. Не можем да отговорим на очакванията на всички хора. За съжаление това е реалността в момента. Ако трябва да търсим вина, тя е само в треньора. Имахме цялата възможност да решим мача, но за съжаление отново допуснахме елементарни грешки. Това не отговаря на очакванията и надеждите на хората", заяви Мъри.

БОЙ И АРЕСТИ НА "ГЕРЕНА" (ГАЛЕРИЯ)

"След изравнителния гол нямахме достатъчно характер да обърнем. Изпаднахме тотално в напрежение и от там дойде втория гол. Просто не можем да реализираме положенията. Не ни липсват нападател, крило или вратар. Създадохме достатъчно ситуации и дузпа изпуснахме. Изглеждахме уверени до гола, една грешка срина отбора. Нямахме достатъчно свежест в края. Имахме цялото преимущество на света, над 70 минути, трябваше да реализираме гол", коментира той.

"Като загубиш на "Герена" е много неприятно. Ще видим как ще се възстановим. Имаме много хора, които ще ходят в националния отбор. Ще видим каква ще е контузията на Роналдо, може и да спрем някой от националния отбор. Не видях какво се случи след мача, но никога не е приятно, когато има инциденти", завърши Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички