Левски затваря част от сектор В на "Герена" за мача с ПАОК, сектор Г ще бъде отворен


Левски затваря част от сектор В на "Герена" за мача с ПАОК, сектор Г ще бъде отворен
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2962 0

Управата на Левски е взела решението да затвори част от сектор В за домакинството на ПАОК от мача за влизане в групите на Лигата на конференциите, съобщава "Тема Спорт". Срещата на „Георги Аспарухов“ е на 21 юли (четвъртък). "Сините" също така са принудени да оставят 3000 празни седалки заради наказание, наложено им от УЕФА.

За сметка на това сини фенове ще могат да влизат срещу ПАОК в сектор Г. Той бе пуснат в продажба и за полуфинала-реванш за купата срещу Лудогорец от миналата кампания. На него вече са поставени седалки, такива се слагат и в сектор Б.

През следващата седмица в продажба ще бъдат пуснати и билети за сблъсъка на Левски с гръцкия му опонент. В началото с тях ще могат да се сдобият само притежателите на абонаментни карти.

Вчера в лагера на ПАОК - Разван Луческу, наставникът на тима, получи лоши новини. Той няма да може да разчита на нападателя Нелсон Оливейра за мачовете срещу Левски в Лигата на конференциите. Португалецът е получил травма в реброто и трябва да остане неподвижен в следващите 10 дни. След продажбата на Антонио Чолак в Рейнджърс именно Оливейра трябваше да води атаката на двуглавите орли. На линия за срещите няма да е и халфът Омар ел Кадури.

Днес ПАОК ще изиграе последната си контрола от лагера в Нидерландия. Съперник ще е белгийският Стандард Лиеж.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето какво каза Тити Папазов за бъдещето на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички