Филип Кръстев: Мястото ни края на сезона е на върха, можем да сме шампиони


Филип Кръстев: Мястото ни края на сезона е на върха, можем да сме шампиони
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1210 0

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев изрази голяма увереност в способностите на своя тим през новия сезон, който започва днес. Според национала "сините" са способни да детронират хегемона в Първа лига Лудогорец още през тази кампания.

"Нашето място ще бъде на върха. Ще направим всичко възможно да сме там. Отборите имет добри селекции. Някои тимове станаха много по-класни от предишния шампионат, но винаги е така. Лятото отборите претърпяват промени. Идват нови футболисти, жадни да се докажат. Ние не се интересуваме чак толкова много от конкуренцията, а най-вече от нашата игра. Ще направим всичко възможно да печелим мачовете си и да се борим за титлата", каза халфът пред "България Днес".

"Определено имаме сили да спрем хегемонията. Всичко е пред нас. Няма граница на това, което можем да постигнем. Можем да бъде шампиони", допълни Кръстев. Относно първия мач за новия сезон на "сините" - срещу ЦСКА 1948, той каза:

"Знаем, че ще е много труден мач. Отборът на ЦСКА 1948 беше доста добър и предишния сезон. Тази година са станали още по-силни, което се видя в техните контроли. Ще се подготвим максимално добре и се надявам да стане хубав мач и да спечелим". А какво е накарало Кръстев да пожела да остане в Левски четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички