Константин Папазов за бъдещето на Левски и интереса на "Юнайтед груп"


Константин Папазов за бъдещето на Левски и интереса на "Юнайтед груп"
Снимка: Lap.bg/Ilian Telkedzhiev

1717 0

Единият от собствениците на Левски Константин Папазов коментира какви са неговите очаквания за клуба и бъдещето на „сините“ пред BetNews.

Той говори за потенциалната сделка с "Юнайтед груп".

"Имат сериозен интерес към нашия клуб. Надявам се нещата да се случат. Още преди две години прогнозирах това. Някой ден сериозен играч ще кацне на летището в София. И слизайки от самолета ще има една единствена цел и това е Левски. Който иска да постигне нещо в България и да покаже своя продукт или бизнес, трябва да работи с Левски. Отборът е най-обичаното нещо в нашата страна и това се доказа", отсече Папазов, който каза и няколко думи за бъдещето на своя любим клуб.

"Левски е вечен! Левски е феномен! Това е неоспоримо и който не го признава, не е честен пред себе си. Точно поради тази причина, клубът не може да изчезне и да се изгуби като някои други. В момента Левски е в космодрума Байконур и е готов да се изстреля. Левски е постоянно присъствие, както има вода, има слънце и земя, така го има и нашия любим клуб", заяви Тити Папазов.

Треньорът на баскетболния Левски се върна в близкото минало и говори за критичните моменти на „Георги Аспарухов“ и определи за нереално това, което се е случило с Левски през последните девет месеца. Вълшебният завършек бе спечелената Купа на България след победа на финала срещу ЦСКА.

"Тогава с Наско Сираков влязохме в съблекалнята и казахме на момчетата, че те са шампиони по морал. Нашите фенове пък са шампиони по спасяване на клубове. Винаги ще помагам за бъдещето на Левски. Този клуб ме е изградил като личност и досега съм се отзовавал без никаква мисъл за меркантилност", завърши Константин Папазов.

Вижте още: Какво каза Станимир Стоилов преди мача на Левски срещу ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички