Левски започва тренировки преди изтичането на карантинния срок


Левски започва тренировки преди изтичането на карантинния срок
Снимка: Оф. сайт на Левски

1438 0

В Левски възнамеряват да подновят тренировки след около една седмица. По-конкретно, на 23 март. Това е по-рано от предвидената национална карантина, която е до 29 март, поне засега. Както е известно, първенството в Първа лига, както и във Втора лига, е преустановено до 13 април. Ето какво съобщиха "сините" на своя сайт:

Във връзка с въведеното извънредно положение в Република България като мярка за справяне с вируса COVID-19 и спирането на първенството в Първа лига до 13 април 2020 г., тренировъчният процес на представителния отбор на ПФК „Левски“ ще бъде преустановен до 22 март, неделя, включително.

Футболистите ще подновят тренировъчни занимания на 23 март, понеделник. В зависимост от ситуацията с разпространението на COVID-19 на териториторията на Република България, медицинският и треньорският щаб на „Левски“ ще вземат решение дали прекъсването на тренировъчните занимания да не бъде удължено. Тренировъчният процес в Академия „Левски“ е преустановен от 10 март и ще бъде подновен при второ нареждане. Междувременно, стана ясно, че Първа лига може да завърши без плейофи. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички