Феновете на Левски се прочуха по света с всеотдайната си подкрепа


Феновете на Левски се прочуха по света с всеотдайната си подкрепа
Снимка: БГНЕС

1368 0

Феновете на Левски влязоха в една от най-големите фен страници в световен мащаб заради всеотдайната си подкрепа към клуба. Както е известно, "сините" запалянковци закупиха близо 11 000 билета на цена от 10 лева за домакинството с Лудогорец, за което предварително се знаеше, че ще се играе при закрити врата. В крайна сметка двубоят бе отложен, но левскарите отново намериха начин да покажат безрезервната си любов. 

За тази своя постъпка "сините" намериха място на фен страницата ultras-tifo, която се възхити от тях с публикация във Фейсбук. Самата страница има близо 1 млн. харесвания, което е показателно за популярността й в социалната мрежа. Ето какво написаха от ultras-tifo в своята публикация, която бе придружена със снимка на "сините" фенове от мача с ЦСКА на Националния стадион:

"Привържениците на Левски (София) купиха 11 000 билета за вчерашното си домакинство, знаейки, че не могат да присъстват, само за да помогнат финансово на клуба. В момента всички първенства в България са спрени и не се допуска допълнителна продажба на билети."

Междувременно, заради епидемията от коронавирус в България, от Левски няма да пускат чуждестранните си футболисти да напускат страната (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички