Близо 11 000 билета за мача с Лудогорец купиха феновете на Левски


Близо 11 000 билета за мача с Лудогорец купиха феновете на Левски

1606 0

От Левски продължават да получават подкрепа от феновете си, въпреки сложната ситуация в страната. Те продължиха да купуват колекционерските билети за несъстоялия се заради пандемията от коронавирус двубой срещу Лудогорец в първенството.

Окончателната бройка продадени билети, която обявиха от клуба днес, е близо 11 000. По-конкретно 10 898. А колко пари е събрал клубът от феновете от началото на кампанията за спасение вижте в този материал.

Ето цялото съобщение на Левски, публикувано на сайта им:

💙10 898!

🏟10 898 преподадени урока по любов! 10 898 доказателства за това колко е силна левскарската общност и колко много може, когато е обединена! На бройката от 10 898 билета слагаме и финал на продажбата на билети за мача с „Лудогорец“. Двубой, който трябваше да се играе на закрити врата, а в крайна сметка бе отложен заради извънредните мерки около разпространилия се корона вирус.

✊И това обаче не спря привържениците на „Левски“ да чупят рекорди и да пишат история! Благодарим ви, „сини“ сърца! Измеренията на този акт имат дори по-голяма морална отколкото финансова стойност за клуба! Единни в делата, с „Левски“ в сърцата!

⚽️Припомняме, че поради извънредното положение, поръчки от клубния магазин ще са възможни единствено онлайн на https://fanshop.levski.bg/

🖥Следете всичко за дарителската кампания на www.levski.com

😷Пазете себе си, пазете и околните!

👊Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички