Левски заплашен от служебна загуба заради нарушение в мача с Пирин?


Левски заплашен от служебна загуба заради нарушение в мача с Пирин?
Снимка: БГНЕС

38362 0

От Левски са нарушили наредбата на първенството в мача с Пирин (Благоевград), пише "24 часа". Става въпрос за член 23, алинея 1, според който на резервната скамейка трябва да има деветима състезатели.

Нарушението

При успеха над Пирин на "синята" пейка е имало десетима, показва електронната система на БФС за Първа лига. "Всеки отбор има право да смени по време на играта или през почивката между полувремената, до 5 (петима) футболисти измежду включените в протокола на футболната среща до 9 (девет) резервни футболисти", гласи правилото.

Резерви за Левски в този двубой са били Иван Андонов, Виктор Любенов, Андриан Краев, Асен Митков, Илиян Стефанов, Преслав Бачев, Асен Чандъров, Кристиян Йовов, Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков.

Остана незабелязано

Любопитното е, че това нарушение не е направило впечатление нито на съдията Ивайло Стоянов, на четвъртия Димитър Димитров, на дежурния делегат Делян Асенов и на съдийския наблюдател Костадин Писков.

Какво може да донесе това на клуба?

"24 часа" отбелязва, че нарушенията на наредбата нямат давност и се наказват със служебна загуба за провинилия се отбор. Все пак Левски получи сурова глоба след мача, но за други провинения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички