Левски взе на проби внук на своя легенда за проблемен пост


Левски взе на проби внук на своя легенда за проблемен пост
Снимка: Официален сайт на Левски

1497 0

В Левски има нов футболист на проби. Той е млад и е внук на "синя" легенда. Става дума за 20-годишния бек Делян Иванов, който е внук на Александър Манолов. Младежът има на разположение десетина дни, за да впечатли треньора Славиша Стоянович. Иванов може да играе като ляв краен защитник и халф-бек. Роден е през 2000 година в София.

Футболистът е юноша на "сините". Напуска "Герена" през сезон 2017/18, тъй като наборът му е разпуснат и ръководството решава при 19-годишните да играят момчета от набор 2001, пише "Тема спорт". През лятото на 2018-а младокът се отправя към Португалия, кьдето минава пробен период в Боавища. Той е успешен и му предлагат да стане част от тима до 19 години. За последно се е подвизавал в италианския Каратезе, който играе в Серия Д.

Славиша Стоянович има нужда от крайни защитници. В момента за тези позиции "сините" разполагат единствено с Ивайло Найденов и Матео Стаматов, а при нужда е ползван и Орлин Старокин. Предшественикът на сърбина Георги Тодоров имаше доста забележки към представянето на двамата играчи. А ето кой ще помага на Левски за зимната селекция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички