Левски вече продаде над 3 000 абонаментни карти, Петър Стойчев също се сдоби с такава


Левски вече продаде над 3 000 абонаментни карти, Петър Стойчев също се сдоби с такава
Снимка: Официален сайт на Левски

5709 0

От Тръст "Синя България" обявиха, че продаденият брой на абонаментни карти, изкупени от феновете на Левски вече е над 3 000. Освен това опашките на "Герена" продължават, както и да валят заявки към клуба.

"Поклон пред нейно величество публиката на Левски! Опашките не спират и в момента! Над 3,000 продадени абонаментни карти! Можем ли още?!", написаха от тръста. Припомняме, че първоначалната цел, която бе поставена от клуба бе за 2020 карти.

След малко повече от 24 часа тази бройка бе надмината и това наложи нова цел - 3333 карти до 3 март, като мобилизацията сред феновете изобщо не е намаляла. Освен това носителят на 11 световни купи по плуване в открити води и златен медалист от планетарен шампионат по плуване - Петър Стойчев, днес стана притежател на сезонна карта за Сектор" А" на стадион "Георги Аспарухов". Шампионът изчака на опашката около час, за да запази своето място на "Герена".

Продължават и преводите от страна на феновете към дарителската сметка на "синия" клуб. Целта е всеки месец да се събира необходимата дума от 143 хиляди лева за вноската към НАП. За първите 24 часа сумата, която бе събрана бе близо 100 000, а освен така и на мача с ЦСКА феновете ще имат възможността да дадат своя принос, като пуснат пари в урните.

По-рано пък се появи информация, че Левски е отказал да продаде изгодно титуляр през зимата (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички