Кокала: Левски е институция, която никога няма да умре


Кокала: Левски е институция, която никога няма да умре

4434 0

Бившият треньор на Левски Емил Велев, който последен изведен "сините" до титла, обяви, че не вярва клубът да бъде застигнат от съдбата на ЦСКА. Той посочи с колко пари преди около десетилетие Тодор Батков е издържал Левски.

"Батков издържаше клуба със седем милиона на година. И това беше достатъчно отборът да се бори за шампионската титла и да иска да изглежда добре в евротурнирите. Сега, 10 години по-късно, нещата се промениха, може би всичко е станало по-комерсиално, по-скъпо. За отбор като Левски по-висок бюджет е нещо нормално", сподели Велев пред "Канал 3".

"Левски винаги ще го има, той е над всички и винаги ще има кой да му помогне. Левски е институция, която никога няма да умре. Дали можем да станем шампиони този сезон? Не е много далеч това да се случи, стига да са на ниво и да могат да побеждават във всеки мач. Дали Левски може да фалира? Не, в никакъв случай!', завърши треньорът с прякор Кокала. А с колко играчи максимум може да се разделят Левски до края на трансферния прозорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички