Елин Топузаков прави любопитна рокада в Левски за мача с Локомотив Пловдив


Елин Топузаков прави любопитна рокада в Левски за мача с Локомотив Пловдив
Снимка: Levski.bg

7140 0

Левски се наслаждава на страхотен период с временния наставник Елин Топузаков. "Сините" нямат загуба, под ръководството на родния специалист, а той готви интересна рокада в състава си за предстоящия мач с Локомотив Пловдив в понеделник (8 май).

Самият Топузаков не прави много промени по състава, който наследи от Станимир Стоилов. Сега обаче на бившият играч на "сините" ще му се наложи да направи такива. 

Топчо няма да може да разчита на титулярните халфове Андриан Краев и Филип Кръстев за сблъсъка със "смърфовете", тъй като и двамата са наказани. Краев бе изгонен срещу Септември, а Кръстев получи петия си жълт картон през кампанията.

"Тема Спорт" информира, че Топузаков ще започне с Асен Чандъров в халфа, а той ще си партнира заедно с Ивелин Попов, който ще влезе в ролята на опорен полузащитник. Според изданието на тренировките на "сините" ще бъде отигравани варианти с Попето на тази позиция.

Припомняме, че основния пост на Попов е да се изявява зад централния нападател. Сега обаче изглежда, че Топчо ще пробва да увеличи неговата универсалност на терена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лъчезар Танев постави забележки на Левски и ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички