Левски търси нов треньор, Георги Тодоров си тръгва?


Левски търси нов треньор, Георги Тодоров си тръгва?

2779 0

Пред Левски се задават нови проблеми, тъй като се налага отборът да разглежда варианти за нов старши треньор, който да замени Георги Тодоров. Наставникът на "сините" намекна за възможността да си тръгне след последната загуба - с 0:1 от Славия.

За това съобщава "Тема спорт", като е допълнено, че ръководството на Левски няма подобно желание и има доверие на Тодоров, но все пак няма как да го спре, ако той реши да напуска. Възможни негови заместници са някои от помощниците му - Живко Миланов, Димитър Телкийски, Тодор Симов.

Не е изключено и "сините" да потърсят наставник с по-голям опит, тъй като ситуацията го изисква и тимът не се представя никак убедително, което се отразява и на класирането му. Едно обаче е сигурно, допълва изданието, новият треньор, ако има такъв, ще бъде българин.

Друго задължително изискване ще е той да няма високи финансови изисквания поради обясними причини. Клубът все още се занимава с предишния наставник Петър Хубчев, като му дължи огромни суми заради предсрочната раздяла по желание на ръководството.

А дори и статистиките потвърдиха колко важен е Борислав Цонев за Левски, халфът получи и огромно признание.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа

След като преди по-малко от 2 дни Кубрат Пулев обяви, че няма връщане назад и обяви за сигурен двубоят му с Антъни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама