Левски трепери и отлага плановете заради нападателя си


Левски трепери и отлага плановете заради нападателя си
Снимка: LAP.bg

9442 0

Спортно-техническият щаб на Левски е поставен в сложна ситуация заради един от малкото си типични нападатели - Билал Бари. Мароканецът вече е позабравен от феновете на "сините", след като дълго време се възстановява от травми и последвали операции. 

Таранът се контузи преди Вечното дерби преди година, след което последва операция във Франция, а на по-късен етап и в Испания. По план Бари трябваше да се завърне на тренировъчната база през октомври, но това по всяка вероятност няма да се случи, информира "Мач Телеграф".

Плановете на "Герена"

Причината е притеснението в ръководството на Левски за нов провал около футболиста. Идеята бе да започне най-накрая пълноценната подготовка, но вече се мисли по отлагането на тази идея. 

Целият план бил след началото на беговите упражнения регулярно да минава прегледи при специалисти, за да се види как му се отразяват натоварванията. Сега обаче от клуба не се наемат да кажат кога това наистина ще се случи. 

При всички случаи на "Герена" обаче не са отписали Бари, тъй като самият Наско Сираков сподели, че заради мароканеца не се търси нов нападател. До този момент той разполага с 63 двубоя, в които се е отчел с 13 гола и 5 асистенции.

Вижте защо Левски е заплашен от служебна загуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички