Гаф: Наско Сираков вкарал напрежение в съблекалнята на Левски с неизпълнена дума - това допринесло за слабите резултати?


Гаф: Наско Сираков вкарал напрежение в съблекалнята на Левски с неизпълнена дума - това допринесло за слабите резултати?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7020 0

Левски е в много слаба форма в българската Първа лига и отборът е без победа вече пет поредни мача. Според информация от днес (29.11), за това може да е допринесъл и мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков.

Това се е случило след дадено обещание, което все още не е изпълнено, а футболистите се чувстват излъгани. То е подвело и старши треньора Николай Костов, който след това е нямало как да мотивира по същия начин своите играчи така, че да играят на максимума си, пишат колегите от "Блиц".

Наско Сираков обещал премии на играчите, но такива няма... засега

Става въпрос за обещани солидни премии, които състезателите е трябвало да получат при успешно представяне в европейските клубни турнири. Футболистите се раздадоха и останаха на косъм от групите в Лигата на конференциите след отлично представяне.

Въпреки това все още не са получили нито една стотинка допълнителен бонус. Така се стигнало до напрежение в съблекалнята и от това страда тима - неговото представяне и резултатите, допълва още изданието.

А как Емил Велев - Кокала, коментира призивите от фенове на Левски към Наско Сираков за оставка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички