Добри новини за Николай Костов и лъч светлина в Левски преди сблъсъка с Локомотив Пловдив


Добри новини за Николай Костов и лъч светлина в Левски преди сблъсъка с Локомотив Пловдив
Снимка: Levski.bg

8087 0

Отборът на Левски получи фантастични новини преди двубоя срещу Локомотив Пловдив на "Герена", който е част от 19-ия кръг на родната Първа лига. Двама от основните футболисти в селекцията на Николай Костов - бразилците Уелтън и Цунами, се завръщат сред неговите стартови 11.

Безспорно двамата бразилци са сред най-важните футболисти на "сините" и според "Тема Спорт" и двамата ще започнат от първата минута срещу Локо Пловдив  в събота (2 декември). 

Липсата на Уелтън се усети, тъй като "сините" не постигнаха шампионатен успех без него - 2 загуби и 4 равенства. Фланговият футболист се контузи в самия край при победата над Черно море с 1:0. Все пак, той записа игрови минути в последния мач на Левски, влизайки от пейката при равенството 2:2 с Локо София.

От другата страна, пък стои Цунами. Той получи травма при равенството 1:1 на "Герена" срещу отбора на Ботев Плодвив. Бранителят лекуваше контузия в бедрото. Той все пак попадна в групата за последния мач срещу "столичните железничари", но така и не се появи в игра, както сънародника си Уелтън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш футболист на Левски оневини Андриан Краев и скочи на Асими Фадига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички