Капитанът на Локомотив Пловдив: Левски не изглежда толкова добре, трябва да се възползваме


Капитанът на Локомотив Пловдив: Левски не изглежда толкова добре, трябва да се възползваме
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1498 0

Идната събота, 2-ри декември, Локомотив Пловдив гостува на Левски на стадион "Георги Аспарухов" в мач от 19-ия кръг на Първа лига, който ще стартира в 17:30 часа.

Капитанът на "черно-белите" - Димитър Илиев, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което заяви, че тимът му трябва да се възползва от слабостите на "сините" напоследък:

"Със сигурност ще е интересно и се надявам на "Герена" да има много зрители, за да се получи хубаво дерби. От гледна точка на представяне в последно време, Левски не изглежда толкова добре, колкото в началото на сезона. Трябва да се възползваме от техните слабости и да победим", обясни 35-годишният Илиев и допълни:

"На "Герена" нямам победа. Ако изключим една, но тогава не взех участие. Виждаме, че Левски, срещу когото и да се изправи, е в ролята на фаворит, но аз мисля, че тази година силите са много изравнени. Надявам се да успеем да победим".

*"Смърфовете" взеха първия дуел с този съперник през сезон 2023/24, който бе част от четвъртия кръг на Първа лига - 2:1. Головете на 6-и август бяха дело на Джовани и Георги Минчев, а за Левски точен бе Рикардиньо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Добри новини за Николай Костов и лъч светлина в Левски преди сблъсъка с Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички