Левски си хареса защитник от Първа лига за заместник на Кордоба


Левски си хареса защитник от Първа лига за заместник на Кордоба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8971 0

Левски се оглежда за нов централен защитник, ако се стигне до раздяла с един от титулярите им в лицето на Хосе Кордоба. Не е тайна, че към панамеца има огромен интерес и е много вероятно през лятото "сините" да се разделят с него. Имаше информации, че един от отборите, които иска бранителя е испанският Жирона.

Левски си намери нов защитник в конкурент от Първа лига

Столичани следят централния защитник на Арда Умар Сако, пише "Тема спорт". Той може да попадне в плановете на столичани за лятна селекция, ако те трансферират Хосе Кордоба.  Умар Сако бе на терена в 22 шампионатни мача. 27-годишният централен защитник има на сметката си и 1 гол – при домакинската победа с 5:0 над Локомотив Пловдив. Наскоро Арда откупи правата му.

В момента от Левски следят доста футболисти. Но все още на „Герена“ не са взели решение кой да бъде привлечен, както и кои от сегашните футболисти да бъдат продадени, преотстъпени или освободени. Една от главните причини за това е, че не е ясно кой ще бъде наставник на тима през следващия сезон.

Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков е насочил поглед към чужбина за следващ наставник. С избора му помага и мениджърът Лъчезар Танев. На „Георги Аспарухов“ вече са обсъдили редица имена. Сред предложените им наставници преобладават такива от Испания и бивша Югославия. Сред тях е и Хуан Карлос Карседо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички