Левски ще опита да се отърве от 4-ма ненужни през зимата


Левски ще опита да се отърве от 4-ма ненужни през зимата
Снимка: Официален сайт на Левски

4554 0

Вторият във временното класиране на efbet Лига - Левски, ще направи всичко възможно, за да се раздели с 4-ма футболисти, които са смятани за ненужни в тима. На "Герена" желаят това да се случи още през зимата.

Става въпрос за Асен Чандъров, Здравко Димитров, Дени Алар и Насиру Мохамед, докладва "Меридиан мач". Всички те акостираха при "сините" през това лято, но не успяха да впечатлят треньорския щаб. Първите двама пристигнаха от Септември. Най-опростена изглежда ситуацията с Чандъров, който е под наем и не би следвало да има проблеми да бъде върнат.

Дени Алар иска да напусне България, което ще помогне за осъществяването на плана, изготвен от Левски. Те ще опитат да го върнат в предишния му клуб - Рапид Виена, откъдето първоначално пристигна контузен. Най-заплетена изглежда ситуацията с Насиру Мохамед, който има дългогодишен договор на "Герена". При него съществува вариантът да бъде отдаден под наем.

Междувременно, в английското престижно издание - "The Telegraph", бе публикуван изключително неприятен и уронващ престижа на Левски материал. Вижте повече подробности - в тази статия на SportLive.


 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички