Хубчев останал разочарован от някои играчи в Левски, трудно ще разчита на тях


Хубчев останал разочарован от някои играчи в Левски, трудно ще разчита на тях
Снимка: Официален сайт на Левски

4579 0

Наставникът на Левски - Петър Хубчев, сподели впечатленията след контролата срещу Пирин (Разлог), спечелена от "сините" с 2:1, както и от проведения лагер в паузата за националните отбори. Специалистът разкри, че е разочарован от част от играчите и трудно може да разчита на тях в бъдеще.

"Не ни интересуваше контролата. Ние сутринта тренирахме, обядвахме и дойдохме направо за мача, но в такива моменти се виждат характерите. В тренировките съм доволен от тях (б.р. младите момчета от академията), показват каквото могат, но мисля, че нивото трябва да е още по-високо. Най-важното, което си бяхме поставили е всички да излязат здрави от мача. Тренирахме само три дена на този лагер, така че не мога да кажа дали съм доволен или не. Целта ни беше да видим кои са характерите в тима. Със съжаление ще кажа, че видях няколко човека, на които трудно може да разчитаме в такива моменти, в които се изисква характер", сподели Хубчев след двубоя.

"Още не е завършил полусезона, за да правя оценки пък и не съм аз човекът. Задържаме се в челото и поддържаме някакво напрежение единствено и само поради отбора и това, че всеки се раздава максимално. Затова и търсихме още един такъв момент с хора, които по-малко са играли, но трябва да кажа, че съм малко разочаровам. Като че ли правилни решения сме взимали досега за повече от футболистите. Няма да си правя оценка на мене, има други хора, които ще. Най-обективната оценка според мен идва от трибуните".

По-рано днес се появи информация, че от Левски вече са уговорили една от най-големите си трансферни цели - ето повече подробности.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички