Ръководството на Левски постави 2 задачи на Хубчев до Нова година


Ръководството на Левски постави 2 задачи на Хубчев до Нова година
Снимка: Официален сайт на Левски

7427 0

Ръководството на Левски е поставило две задачи на треньора на тима Петър Хубчев след загубата от Лудогорец с 0:2 в Разград през изминалия кръг от първенството. А те са - намаляване или в най-лошия случай запазване на точките, с които "сините" изостават от първото място в класирането до края на есенния полусезон, както и класиране за полуфиналите за Купата на България, твърди "Тема Спорт".

В момента пасивът на Левски спрямо шампионите е четири точки, което не е толкова много. Столичани ще дебнат за грешна стъпка на "орлите", на които им предстоят още четири мача в груповата фаза на Лига Европа, и е напълно възможно в първенството да допуснат грешки, каквито поне са надеждите на "Герена".

От своя страна, възпитаниците на Петър Хубчев също са застрашени от подводни камъни. Те имат тежки гостувания на Ботев (Пловдив) в 16-ия, на Берое в 18-ия и на Локомотив (Пд) в 20-ия кръг. Още следващият кръг в София играят със изненадата Арда, а малко след това на "Герена" идва и един от малкото тимове, който взе точки от "сините" - Етър. Другите мачове са с Царско село и Витоша Бистрица.

В турнира за Купата на България Левски ще приеме Черно море на 29 октомври в мач от 1/8-финалите. При победа над "моряците", столичният гранд ще участва в 1/4-финалите, които са предвидени за началото на декември. Така може да бъде изпълнена целта на ръководството до края на годината. А какви са плановете на клуба относно зимната селекция вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички