Мазурек донесе победата на Левски над аматьори


Мазурек донесе победата на Левски над аматьори
Снимка: Официален сайт на Левски

1985 0

Левски победи с 2:1 отбора на Пирин (Разлог) в контролна среща на стадион "Септември" в Разлог. Двете попадения за "сините" бяха дело на Франко Мазурек . Домакините намалиха в 58-ата минута с гол на Милош Стоянов.

Аржентинският халф на „сините“ изненада третодивизиония състав в 7-ата минута, когато засече центриране от корнер на Нашименто. Три минути след това той удвои след хубаво центриране на юношата Киров, който във втора поредна контрола играе за тима на позицията десен защитник.

До края на първата част Нашименто с глава пропусна, а удари на Мазурек, Димитров и два пъти на Насиру Мохамед минаха покрай вратата на състава от Югозападната Трета лига.

На полувремето Хубчев направи една промяна. Голмайсторът преди почивката Мазурек отстъпи мястото си на младока Мартин Петков. Таранът Алар пропусна с глава от няколко метра да вкара за 3:0, а при последвалата контраатака Пирин намали. Деветката на 26-кратните шампиони получи хубаво подаване с пета от Петков, но този път стреля над гредата и пропусна нов шанс в 64-ата минута. Друг младок на "сините" Васил Сапунджиев замени Ейолфсон. Поредният юноша на лагера взет от Хубчев Владимир Сиромахов влезе на мястото на Чандъров, който получи лека травма в крака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички