Левски ще избегне големите наказания след Айнтрахт, но все пак очаква 2 глоби от УЕФА


Левски ще избегне големите наказания след Айнтрахт, но все пак очаква 2 глоби от УЕФА
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

6773 0

Многохилядната публика на Левски показа европейско поведение в домакинството на Айнтрахт в плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите в четвъртък. Без кквито и да е нарушения на правилата по трибуните, "сините" не очакват сериозни финансови и други наказания от УЕФА след мача.

Защо УЕФА се очаква да глоби "сините"?

Въпреки това, наказанията няма да се разминат на българския евроучастник. Европейската централа ще ги глоби за запълнените с хора пътеки към входа/изхода, пише "Мач Телеграф". Дикторът на "Васил Левски" на 2 пъти призова те да бъдат освободени, но това не бе възможно, защото секторите бяха препълнени с фенове.

Очаква се Левски да бъде санкциониран и заради скандиранията "Мафия" по адрес на рефера на двубоя с германците. Той на 2 пъти вбеси привържениците с отсъжданията си срещу "сините" до степен, че да скандират в едно неприятната дума.

Под мониторинг

Българският гранд е под мониторинг на УЕФА и всяко по-солидно нарушение на правилата може да доведе до сериозни наказания. А ето ккво каза треньорът на Айнтрахт за атмосферата на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички