Едно основно нещо липсва на Андриан Краев за трансфер - единственият българин, ставал шампион на Бундеслигата обясни кое


Едно основно нещо липсва на Андриан Краев за трансфер - единственият българин, ставал шампион на Бундеслигата обясни кое
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

7194 0

Бившият футболист на Левски Мариян Христов говори специално за качествата на Андриан Краев и сподели какво му липсва на халфа на сините, за да направи трансфер. И по конкретно в Бундеслигата. Друг играч, който коментира е и Патрик Габриел Галчев, който също впечатлява с изявите си. Христов е играл в Бундеслигата и става шампион на Германия с Кайзерслаутерн.

Какво липсва на Краев, за да направи трансфер в Германия?

"Един играч първо трябва да се утвърди няколко години в България, след което да отиде в чужбина. Дали виждам Краев или Галчев в Германия? Иска ми се да ги видя, но още не ги виждам. Може би на Краев му идва времето, в което би трябвало да отиде някъде и да играе. Галчев все още не се е утвърдил, не може в България с 10-15 мача вече да се говори за трансфери и не знам си какво", заяви Христов пред "gerena.bg".

"Мисля, че Краев е готов като битка и като физика, но какво да ви кажа, искам да започне да вкарва и голове, защото това в големия футбол е много важно. Ако той започне да бележи по 6, 7 или 8 попадения на сезон, това вече е нормална практика – независимо дали играеш като дефанзивен халф или офанзивен. Хората не искат само да отнемаш топката, да подаваш, да се движиш добре или да вършиш работа. Това е хубаво, но головете са солта.

Няма вече халфове, които да не вкарват. Има си норми да се отчетеш с 6-7 гола. Вече за нападатели цифрите се вдигат, но Краев трябва да започне да го прави това. Ако наистина успее, тогава вече няма да има кой да спре да отиде в Германия“, коментира Христов. А Краев бе категоричен, че Левски ще търси отстраняване на Айнтрахт Франкфурт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички