Левски получи оферта за Илиян Стефанов и има голям шанс да я приеме?


Левски получи оферта за Илиян Стефанов и има голям шанс да я приеме?
Снимка: Фейсбук страница ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

3132 0

В Левски са получили оферта за един от силните си български футболисти, пише "Тема спорт". Това е Илиян Стефанов, който е пожелан от израелския Макаби Нетаня. Шансовете офертата да бъде приета са много големи, твърди изданието.

При Николай Костов атакуващият полузащитник е резерва от началото на сезона. Това, както и загубеното място в националния отбор, може да го подтикне да приеме предложението на Макаби. Стефанов има 3 мача в Първа лига, като в нито един от тях не започна титуляр. В Лига на конференциите участва в 3 мача, отново от резервната скамейка.

В израелския тим халфът може да заиграе с бившия футболист на ЦСКА - Пламен Гълъбов. Макаби Нетаня започва сезона си в първенството днес.

Ако Стефанов напусне "Герена", той ще е третият, който се разделя със "сините" това лято. По-рано Ноа Сонко Сундберг бе продаден на Лудогорец, а Ивелин Попов разтрогна, за да подпише с Ботев (Пловдив). А ето кой нападател се твърди, че следи Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички