Дино Топмьолер оправда смяната на Коло Муани и заяви: Атмосферата бе като в Шампионска лига


Дино Топмьолер оправда смяната на Коло Муани и заяви: Атмосферата бе като в Шампионска лига
Снимка: Lap.bg

6049 0

Треньорът на Айнтрахт Дино Топмьолер обясни след мача срещу Левски в София защо замени Рандал Коло Муани след малко повече от час игра. Именно той отбеляза попадението за неговият тим след малко повече от 5 минути игра, но в края на добавеното време Асими Фадига подлуди "сините" фенове с прекрасен гол за 1:1.

Смяната на звездния нападател на Айнтрахт

"Останахме с впечатлението, че той е загубил малко сила отзад. Ето защо искахме да внесем малко свежа енергия. Коло направи 1:0 и се радваме, че е при нас, заяви наставникът. Според спортния директор Маркус Крьоше няма нов статус в преговорите между Айнтрахт и ПСЖ за услугите на нападателя. "Ще видим как ще се развият следващите няколко дни".

Атмосфера като в Шампионска лига

Освен това Топмьолер не остана недоволен от представянето на отбора си въпреки разочароващото равенство. "Момчетата се справиха добре, упрекът е, че не останахме в структура до 90-ата минута. Левски тогава имаше надмощие в последните 25 минути. И накрая нещата просто отидоха в ъгъла, Кевин (Трап, бел.ред.) не може да направи нищо по въпроса".

"Всеки, който е изпитал атмосферата тук: Това е атмосфера на Шампионска лига. Но следващата седмица ще играем във Франкфурт, където вечерите в Европа са нещо много специално. Левски трябва да дойде при нас в храма, при нашите фенове, в нашия вещерски котел. И тогава ще видим дали ще оцелеят там".  В Германия пък отличиха също шумния стадион, който е тласкал Левски напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички