Левски ще играе с вицешампиона на Кипър, другите две контроли са с родни отбори


Левски ще играе с вицешампиона на Кипър, другите две контроли са с родни отбори
Снимка: БГНЕС

2450 0

Левски обяви програмата си за лятната подготовка. Както вече е известно, новият наставник на "сините" е Николай Костов, който ще бъде официално представен на 21 юни. Точно тогава ще е и първата тренировка на отбора на стадион "Георги Аспарухов".

Тимът ще се подготвя в Правец, като обяви 3 контролни срещи - с Етър, Марица и Апоел Никозия. На 15 юли отборът се прибира в София. Все още не са ясни часовете на двубоите. За Николай Костов това ще е втори престой на "Герена", като при първия си води тима в само 11 мача.

Ето цялото съобщение от Левски:

Представителният отбор на „ПФК Левски“ ще направи първата си тренировка за сезон 2023/2024 година на 21 юни, сряда. Тя е насрочена за 19:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

На 27 юни, вторник отборът пътува за Правец, където ще изиграе три контролни срещи в рамките на летния си подготвителен лагер.

На 30 юни, петък „Левски“ ще излезе в първата си лятна контрола. Съперник ще бъде „Етър“. На 4 юли, вторник „сините“ излизат срещу „Марица“. На 8 юли, събота съперник на „Левски“ ще бъде вицешампиона на Кипър „Апоел“ (Никозия).

Началните часове на контролните срещи ще бъдат обявени допълнително.

На 15 юли „Левски“ се прибира в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички