Роден талант: Винаги съм бил левскар като малък, но заобичах ЦСКА


Роден талант: Винаги съм бил левскар като малък, но заобичах ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

24353 0

Нападателят на ЦСКА Марк-Емилио Папазов обясни как е променил симпатиите си от левскар на привърженик на "червените". 19-годишният футболист прекара няколко години в "синята" школа, но се премести на "Армията".

"Чак обида към Левски няма, по-скоро така се случиха нещата, имах причина. Не искам да обвинявам никой от клуба. Животът си знае работата. В края на сезона имахме финал за републиканското първенство срещу ЦСКА. Влязох като резерва и вкарах гол. После пак усетих, че няма да се разчита на мен. Имах няколко предложения от "червените" и не съжалявам, че преминах при тях", заяви Папазов пред "България Днес".

"В момента симпатизирам на ЦСКА. Като малък винаги съм бил левскар, това е много странна история. Просто откакто съм в ЦСКА, едно лошо нещо не съм видял в клуба. Заобичах този отбор още от първите дни, когато отидох там", допълни младокът.

Папазов, който игра под наем в Хебър тази пролет, призна, че се връща на "Армията" и се надява да се наложи там. "Започвам подготовка с ЦСКА. Ако успея да се представя добре и остана при "червените", би било супер. Ако преценят отново да ме пратят под наем, ще настоявам отново да бъда в Хебър", категоричен бе той. А ето на кой млад талант ще даде нов шанс в ЦСКА Саша Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички