Левски се връща към познатата схема на игра, Ботев Пловдив излиза с трима в защита на "Герена"


Левски се връща към познатата схема на игра, Ботев Пловдив излиза с трима в защита на "Герена"
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

3592 0

В последния ден от месец април (30-и) Левски приема Ботев Пловдив на "Герена" в мач, който може да се окаже решаващ за третото място в Първа лига. "Сините" са на пета позиция (43 точки), докато "канарчетата" са трети с 49 пункта. До края на кампанията остават четири кръга!

Левски - Ботев Пловдив по ТВ: В колко часа и къде да гледаме сблъсъка?

"Тема Спорт" съобщава, че Станимир Стоилов възнамерява да заложи на традиционната схема на игра 4-2-3-1, след като в мачовете с Лудогорец от турнира за Купата на България действаше с трима в отбрана. 

Очакванията са, че "сините" ще излязат с Михайлович, Сундберг, Кордоба и Цунами в защита, а пред тях ще действат Филип Кръстев и Андриан Краев. Георги Миланов и Уелтън ще играят по крилата, централен нападател ще бъде Билал Бари, а Илиян Стефанов, който се завръща след изтърпяно наказание за жълти картони, ще бъде зад него.

Що се касае до състава на Азрудин Валентич, изданието пише, че той ще направи само 1 промяна сред титулярите, в сравнение с последния мач срещу Черно море, който бе спечелен с 1:0 в Пловдив. Антоан Бароан се е възстановил от контузията си, но неговото здраве няма да бъде рискувано и Мохамед Брахими ще бъде този, който ще стартира от първата минута на "Герена".

Ботев Пловдив ще бъде в схема на игра 3-5-2! На вратата ще застане Георги Аргилашки, а тримата пред него ще бъдат Роберто Пунчец, Самюел Супрайен и Виктор Генев. Джеймс Ето'О и Па Конате ще играят по фланговете, а в средата на терена ще действат Дилан Мертенс, Реда Рабей и Емануел Току. Тодор Неделев и Мохадем Брахими пък ще тормозят защитата на Левски!

Виктор Генев очаква тежко гостуване на Левски, разкри и каква е мечтата му за Ботев Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички