Виктор Генев очаква тежко гостуване на Левски, разкри и каква е мечтата му за Ботев Пловдив


Виктор Генев очаква тежко гостуване на Левски, разкри и каква е мечтата му за Ботев Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2822 0

Един от ключовите футболисти в състава на Ботев Пловдив - Виктор Генев, даде интервю пред клубния сайт на "канарчетата", в което говори за престоящия сблъсък с Левски. Бранителят е на мнение, че "сините" са в подем и "жълто-черните" ги очаква тежък мач на стадион "Георги Аспарухов":

"Надявам се с този професионализъм и работа, които са в момента в Ботев, да успеем да стигнем други висини и да играем в Европа. Това зависи всичко от нас, все пак. Със сигурност ни предстои много тежък мач срещу Левски - сами виждате, че в последно време те са в подем", започна Генев и добави:

"Вкъщи играят още по-силно, но смятам, че с качествата, които имаме и с помощта на нашите верни фенове, които със сигурност ще напълнят сектора за гости, ще ни дадат повече кураж и със себераздаване и усърдна работа се надявам да спечелим".

"Мечтата ми е в най-скоро време привържениците на Ботев и всички, които милеят за отбора, да имат възможността да гледат мачовете на "Колежа". Надявам се скоро време това нещо да бъде постижимо", пожела си бившият защитник на "сините".

Ето го и цялото интервю с Виктор Генев:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички