Левски се разплати и няма да губи 3 точки


Левски се разплати и няма да губи 3 точки
Снимка: Официален сайт на Левски

3521 0

Ръководството на Левски е успяло да изчисти задължението, заради което клубът бе заплашен от загуба на 3 точки в Първа лига, съобщи bTV. "Сините" са превели обща сума от 43 710 евро още в четвъртък, потвърди изпълнителният директор Павел Колев.

През изминалия ден стана ясно, че Левски дължи 30 хил. евро на мениджърска агенция, посредничила за привличането на двама футболисти през 2018 година - Алфонсо Фигередо и Фелипе Нашименто.

Агенцията е спечелила дело срещу "сините" в Спортния арбитражен съд в Лозана. Така, с разноските по делото, сумата достигна до близо 44 хил. евро, които обаче са били изплатени още в четвъртък. Ако задължението не беше изчистено до 5 февруари, следваше наказание от загуба на 3 точки.

Ако Левски не бе спазил срока, можеше да се стигне дори до изваждането на клуба от Първа лига. Всичко това се случва на фона на разразилия се скандал със собственика на клуба Васил Божков, срещу когото бяха повдигнати седем обвинения, включително за ръководство на организирана престъпна група.

В четвъртък Божков обеща, че докато има възможност, Левски ще е добре (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички