Левски се разделя с двама български футболисти


Левски се разделя с двама български футболисти
Снимка: Официален сайт на Левски

5409 0

Левски продължава да се разделя с футболисти, принуден от тежката финансова ситуация, в която се намира клубът. Този път двамата, за които се смята, че ще напуснат "Герена", са български играчи - Станислав Костов и Деян Лозев.

Нападателят и защитникът са поискали да си тръгнат от "синия" клуб, като за това информира "dsport". Изданието посочва още, че причина за това е несъгласието на дуото да играе при новите условия, които са им предложени от ръководството.

Припомняме, че неколкократно бе обявено, че ще се случи най-логичното - ще бъде сериозно ограничен бюджетът за заплати, като ако някой играч не е доволен от условията, договорът му ще бъде прекратен по желание от двете страни.

Костов бе голмайстор на Първа лига през миналия сезон, но пред тази кампания се представя много далеч от онази форма. Лозев пристигна съвсем скоро - през зимата, след като бе закупен от Арда, но явно няма намерение да се задържа повече.

Междувременно, лидер на Сектор Б разкри предложенията на Сираков за нов Управителен съвет на Левски и реагира остро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички