Голяма изненада: Левски ще се раздели и със защитника Гьоко Зайков!?


Голяма изненада: Левски ще се раздели и със защитника Гьоко Зайков!?
Снимка: Официален сайт - Левски

4937 0

Много любопитна новина изненада феновете на Левски - "Блиц" твърди, че "синият" клуб ще се раздели с още един свой защитник!

След като в последните седмици Георги Александров, Ивайло Найденов и Христос Шелис си стегнаха багажа от "Герена", сега по същия път е тръгнал и Гьоко Зайков, пише изданието.

Според него, лично старши треньорът Станимир Стоилов е уведомил днес северномакедонеца, че вече е свободен да си търси нов отбор.

Очаква се в следващите дни 26-годишният централен защитник да напусне лагера на тима в Турция и да премине в друг клуб. Споменава се също така, че първоначалните му планове са били да остане в Левски поне до лятото, но сега ще трябва да форсира напускането си. 

Това би бил четвъртият бранител, който напуска "сините" през зимата, а наскоро се заговори, че Иван Горанов също може да си тръгне, за да не бъде резерва на бразилеца Цунами.

Ще бъде много любопитно да се види какъв ефект ще окаже всичко това на играта на отбора в защита по време на пролетния дял от първенството. В последните си мачове от 2021 година Левски показа, че се е подобрил сериозно в тази фаза, записвайки редица "сухи" мрежи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички