Боби Цонев да му мисли! Новият му клуб представи играч по най-смешния виждан начин (СНИМКА)


Боби Цонев да му мисли! Новият му клуб представи играч по най-смешния виждан начин (СНИМКА)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

14242 0

Изглежда сякаш информацията на SportLive.bg за това, че Борислав Цонев скоро няма да бъде част от Левски, вече е потвърдена. Колегите от dsport разкриха преди часове, че Черноморец Одеса ще е новият му отбор, а това вече се приема за сигурен факт от изданието.

Клубът от Украйна обаче съвсем наскоро се отличи с рядко срещана издънка за професионален клуб. Иначе казано - най-смешното и абсурдно представяне на нов футболист, което вероятно е накарало Боби Цонев да се притеснява да не го последва същото, казано на шега.

Какво точно се случи? Дъглас Бергквист бе привлечен и това бе обявено преди няколко дни от Черноморец в публикация в официалния профил на клуба в социалната мрежа Инстаграм. Представената снимка обаче бе повече от скандална.

На нея е Дъглас с екипа на бившия си тим, но вместо да бъде използван фотошоп или друг прийом, каквато е практиката, клубът аматьорски сложи четири черни и три сини линии - коя от коя по-криви. Под тях пък си личи червения цвят на екипа на бившия му отбор.

Това навлече много подигравки на Черноморец Одеса, включително и от феновете на клуба. Все пак Черноморец опита да замаже ситуацията и хитро да превърне дефекта в ефект. Малко след случилото се появи кампания, след която един фен на тима ще получи тениска с този дизайн.

Можете да видите и издънката, и "подаръка" в снимките по-долу в материала.

Бързо-бързо пък Левски намери заместник на Борислав Цонев - и то в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички