"Левски" се прицели в 10-годишен талант


"Левски" се прицели в 10-годишен талант
Снимка: БГНЕС

1295 0

"Левски" се цели в 10-годишен факир. Става дума за един от най-големите та­ланти в България Кристиан Красими­ров, който към днешна дата е звез­дата на отбора на Царско село, набор 2005 г. Нападателят е превърнал иначе непретенциозния си клуб в хегемон, кой­то има 9 победи от 9 мача във втората фаза на „А" група.

В последната среща Кристиан Красими­ров буквално раз­винти именно тима на „сините". Той вкара два гола и беше в основата на третото попадение при успе­ха на Царско село над Левски с 3:1. Преди това 10-годишният талант заби две попадения и на ЦСКА, а за спо­менатите 9 мача име близо 20 гола, информира "Меридиан мач".

Левски явно работи сериозно за бъде­щето си, откакто школата на „Герена" беше поета от Да­ниел Боримиров, за­щото още отсега „сините" правят уси­лени опити да прив­лекат Красимиров. Към нападателя, който е голмайстор в 90% от състеза­нията и турнирите, в които участва, има оферта и от други столични грандове, а и от такива от про­винцията.

На този етап оба­че бащата на Кистиан, който е фен на „сините", не бърза с генералните реше­ние и продължава да разчита на тре­ньора Кемал Рашидов и школата на Царско село.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички