Боримиров: Шаламанов е санкциониран, но не е уволнен


Боримиров: Шаламанов е санкциониран, но не е уволнен
Снимка: БГНЕС

835 0

Шефът на детско-юношеската академия на "Левски" Даниел Боримиров разкри, че клубът е санкционирал треньора Владко Шаламанов. Той обаче не уточни в какво точно се изразява наказанието на наставника.

"Значи информацията, че Владко Шаламанов е уволняван, а след това връщан, е грешна. Не знам кой ги пуска тези неща. Няма такова нещо. Знаете ли какъв е редът, когато уволниш някого, и после редът, за да го върнеш обратно в клуба? Как си представяте това нещо? Това някой си го измисля и си прави... не знам точно какво. Няма такова нещо", обясни Боримиров пред "Тема Спорт".

Относно това дали Шаламанов е участвал в хазартни игри с децата той заяви:

"Казвам ви, че няма нищо вярно, че той е уволнен. Слуховете са едно, а реалностите съвсем друго. Каквото е направил, той си е понесъл съответните санкции. Това е, което мога да кажа. Не смятам, че нещо, което се случва на „Герена", трябва да се тръби и да бия тъпана по медиите. Аз като директор на школата съм взел необходимите мерки, говорил съм с Владко Шаламанов, това е", заключи той.

"Много искате да навлезете в детайли, но не съм длъжен да давам отчет пред някого за всяко едно нещо. Това е, което мога да кажа към този момент", допълни бившият полузащитник на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички