"Левски" се отказа от Иван Бандаловски


"Левски" се отказа от Иван Бандаловски
Снимка: Starsport

1325 0

Десният бек Иван Бандаловски е отпаднал от селекционните планове на "Левски", твърди "Тема Спорт".

29-годишният футболист бе цел на "сините" и в последните десетина дни ръководството водеше преговори за привличането му. Наскоро обаче разговорите са били преустановени и няма да бъдат подновени повече.

На този етап е ясно, че мнението на феновете за играча, който в етап от кариерата си бе в ЦСКА и се изказваше доста остро срещу родния си клуб, не е повлияло сериозно върху решението на клуба да се откаже от услугите му.

В момента Бандаловски е свободен агент, след като прекрати договора си с Партизан.

Левски готви удар по ЦСКА

Според изданието, в началото на месеца от "Герена" му е била предложена заплата от 15 хиляди евро. Впоследствие обаче шефовете са оттеглили офертата си. По всяка вероятност окончателното решение е било взето от най-висшето ръководство и не са искани становищата на спортния директор Станислав Ангелов и треньора Люпко Петрович.

Така още едно от имената в списъка на носителя на КЕШ с Цървена звезда за нов десен защитник отпада, както се случи със Станислав Манолев, който подписа с ЦСКА.

В момента Люпко Петрович разполага само с един типичен десен бек в лицето на Сашо Александров. Алвеша обаче не разполага с нужната класа, смята треньорът.

В последния кръг от Първа лига на този пост действаше Роман Прохазка, но това бе заради отсъствието на Минев, което наложи Сашо да играе като ляв бек. В зоната отдясно на защитата Люпко пробва през сезона и новото попълнение Симон Сандберг, но шведът не задоволи с представянето си и показа, че не е добра опция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички