Новите шефове в Левски искат разрешение от феновете за трансфер


Новите шефове в Левски искат разрешение от феновете за трансфер
Снимка: БГНЕС

1120 0

Новите шефове на Левски изглежда са решили да въведат нова практика в клуба. Явно повлияни от случката със събличането на Ивайло Петев, от ръководството на "сините" са решили да се допитат до привържениците, относно евентуално привличане на защитника Иван Бандаловски, пише "Тема Спорт".

Играчът е желан от Люпко Петрович и щаба му. Сделката обаче се бави, защото на Терена" не са сигурни как ще бъде приет десният бек от запалянковците.

Причината е, че юношата на сините през 2010 година премина в ЦСКА, а след това дори носи капитанската лента на "армейците" и дори се превърна в любимец на феновете.

Люпко Петрович критичен: Трябва да вземем пример от Нефтохимик!

Именно заради престоя на Бандаловски при "червените" и някои негови реплики от онзи период шефовете на Левски се притесняват, че той няма да бъде приет добре от част от феновете.

В момента 29-годишният футболист е свободен агент, след като за последно носи екипа на Партизан. Бандаловски напусна клуба от Белград, след като бе в конфликт с треньора Иван Томич, който малко след това бе уволнен.

Левски се обърна към Бандаловски, след като не успя да си осигури услугите на Станислав Манолев, който избра да играе в ЦСКА.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички