Ръководството на Нефтохимик зададе три въпроса към БФС


Ръководството на Нефтохимик зададе три въпроса към БФС
Снимка: БГНЕС

740 0

Ръководството на бургаския Нефтохимик зададе три въпроса, към СК (съдийската комисия) на БФС. Става въпрос за три спорни ситуациир които се оказаха решаващи в двубоя между Нефтохимик и Левски.

"До този момент ръководството на Нефтохимик не си позволява да коментира съдийските отсъждания на реферите, които не в един двубой решиха нещата в полза на съперниците на Нефтохимик.

Две дузпи и два гола на Прохазка спасиха Левски в Бургас

И сега няма да коментираме съдията, а питаме Вас, хората които трябва да оцените съдиите в мача Нефтохимик-Левски", пишат от Пресслужбата на Нефтохимик след срещата от шестия кръг на Първа лига.

Ето и въпросите, предадени от Пресслужбата на бургазлии:

1. Имаше ли дузпа, при ситуацията във 2-та минута, когато Живко Петков остана сам срещу Йоргачевич и бе повален в наказателното поле от Александър Александров. В тази ситуация Александров бе последен в защитата. Има ли дузпа и червен картон за бранителя?

2. Има ли засада при първият гол на Левски, когато „поваления“ за дузпа футболист на Георги Костадинов излиза зад гърба на бранителите на Нефтохимик?

3. В същата ситуация рефера отсъди дузпа за Левски. На повторенията ясно се вижда, че Марко Ранджелович първо избива топката, след което Георги Костадинов пада на земята. Ако това е дузпа, онова във втората минута какво е?

Димчо Ненов избухна: Винаги ощетени ще са отбори като Нефтохимик

"Тези три ситуации повлияха тотално на резултата, именно поради тази причина желаем да получим отговори на тези въпроси. А каква ще е оценката на съдийската бригада, оставяме на Вас да прецените?

Ниската оценка на реферите, няма да даде точки на Нефтохимик, но ще удовлетвори тези 5000 зрители на стадион „Лазур“, които след края на мача изпратиха с бурни аплодисменти своите любимци. Направиха го, защото играчите си свършиха добре работата, за разлика от реферите на двубоя!?"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички