Люпко и "син" шеф побесняха от играта на Левски


Люпко и "син" шеф побесняха от играта на Левски
Снимка: БГНЕС

1569 0

Левскарите ядосаха здраво ръководството на клуба и треньора Люпко Петрович с представянето си при измъчената победа с 2:1 над “Нефтохимик” в Бургас. Тя дойде след гол от дузпа в 93-ата мин на Роман Прохазка.

Председателят на управителния съвет на Николай Илиев бе изключително разочарован. “Реалният резултат бе равен. Въобще не съм доволен от видяното. Говорих със Станислав Ангелов и му казах, че веднага момчетата трябва да слязат на земята, тъй като явно са си повярвали повече.

Ако някой от играчите си мисли, че с тази игра ще станем шампиони и ще можем да се борим за титлата, това няма как да стане. Не съм доволен почти от никого с малки изключения. Не може по този начин да се подхожда. За мен отново имаше подценяване”, заяви Илиев.

Той допълни, че с идването на Илиян Мицански и Галин Иванов селекцията не е завършила. Първият направи официален дебют със синята фланелка в Бургас, влизайки като резерва в 69-ата мин. Илиев отказа да коментира дали е имал разговор с новия собственик на “синия” клуб Спас Русев за бъдещето си. “Поздравявам играчите на “Нефтохимик”, които се бориха до самия край. Ако моят тим бе играл така, щяхме да спечелим с 5:0.

Трябва да вземем пример от съперника как да се борим. Има и такива мачове, в които не създаваш много положения и не играеш така, както трябва, а побеждаваш”, бе коментарът на старши треньора на “Левски” Люпко Петрович.

От “Нефтохимик” излязоха с позиция, според която три спорни ситуации са решили развоя на мача. Първата е от 2-ата мин. Претенциите на бургазлии са, че Александър Драгомиров Александров от “Левски” е фаулирал Живко Петков и е трябвало да бъде изгонен, а “Нефтохимик” да получи дузпа.

При първата такава за “Левски”, от която отново Прохазка откри резултата, според домакините Георги Костадинов е бил в засада. Третата претенция е, че всъщност той не е бил фаулиран от Марко Ранджелович.

Източник: 24 часа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички