Левски с важна информация към феновете за мача с Берое


Левски с важна информация към феновете за мача с Берое
Снимка: Официален сайт на Левски

1391 0

От Левски обявиха важни подробности за феновете, които ще посетят първия мач на "сините" за сезон 2020/21 срещу Берое в понеделник (10.08). От "Герена" съобщават, че всички привърженици закупили си абонаментни карти до 23:59 на 6 август ще влязат на стадиона, а тези които се сдобият с карти до 17:30ч. на 7 август ще получат билет за сектор "В".

Ето и цялото съобщение на "сините":

Левскари,

Във връзка със заповед №РД-01-452/04.08.2020 г. на министъра на здравеопазването, разрешаващи провеждането на срещите от Първа лига пред публика, при заетост до 1000 души на сектор, Ви уведомяваме, че на двубоя от 1-ви кръг на Първа професионална лига срещу „Берое“ на 10 август, понеделник от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще могат да влязат всички притежатели на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. до 23:59 часа на 6 август 2020 г.

Привържениците закупили своите абонаментни карти, след този срок ще получат билет за Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, който ще могат да вземат от официалния магазин на „ПФК Левски“.

Привържениците закупили своите абонаментни карти ОНЛАЙН след 17:30 часа на 7 август, петък НЯМА да могат влязат на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за срещата с „Берое“.

С оглед на ограничения капацитет на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ във връзка с противоепидемичните мерки, клубът ще информира допълнително своите привърженици за възможността да се пуснат билети в свободна продажба.

Колекционерските билети за мача срещу „Берое“ остават в продажба. Всеки привърженик, който иска да подкрепи клуба, може да си закупи колекционерски билет от ТУК.

Един за всички, всички за „Левски“!

А до каква сума ще бъде намален месечният бюджет на  клуба - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички