От Левски успокоиха феновете: Ще има нови екипи за началото на сезона


От Левски успокоиха феновете: Ще има нови екипи за началото на сезона

941 0

Левски ще има нова екипировка преди първия си мач за сезона в Първа лига. Това заяви Павел Колев, като допълни, че преди двубоя с Берое на "Герена", който е в понеделник (10.08), и феновете ще може да си закупят от новите фланелки.

"В кръга на шегата, трябва да говорите с Тити Папазов за екипировката. Левски не представя екипировката, тъй като трябваше да се уредят доста детайли с този договор преди да бъде подписан. Екипировката е готова, налична е. Трябва да се брандира. Оставалото е изненада. Това, което феновете искат да чуят. Левски ще започне с новата екипировка първенството. Тя ще бъда налична и в магазина ни. Всеки, който иска ще може да си вземе на първия домакински мач в понеделник", каза той.

Припомняме, че имаше скандал около екипировката на столичани, като първо имаха договор с Macron, който бе разтрогнат и сега "сините" ще бъдат обличани отново от Joma. Испанската марка отговаряше за екипите на Левски и по време на 100-годишния им юбилеен сезон. А до какво драстично намаление на бюджета ще се стигне в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Радослав Цонев - един чист неизказан талант, лъв и бомбаджия в Италия

  В последните 4 години полузащитникът Радослав Цонев кръстосва италианските терени и, тъй като игра...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама