Левски е близо до привличането на френски централен защитник


Левски е близо до привличането на френски централен защитник
Снимка: Официален сайт на Левски

1737 0

Левски вече се подсили с две нови попълнения - Орлин Старокин и Живко Атанасов. Очаква се да има и още нови играчи, като един от тях ще бъде и чужденец. "Сините" са близо до френския централен защитник Томас Даске, който ще е третият нов на "Герена", информира dsport.bg.

Той вече е в София и в момента минава медицински прегледи. Ако всичко с тях е наред, французинът ще подпише договор със „сините“ и ще бъде представен като нов играч. Даске играе на позицията централен защитник, но може успешно да бъде използван и като вътрешен халф.

Той е на 26 години и е висок 178 сантиметра. Левски би бил първият чуждестранен клуб в кариерата му, която до момента е минала главно в по-ниските дивизии на френския футбол. Даске е юноша на Троа, където обаче не успява да се наложи в първия отбор. В момента Даске е свободен агент, така че Левски няма да плаща трансферна сума за него. Според специализирания сайт transfermarkt неговата стойност се оценява на 325 хиляди евро.

Междувременно, от клуба информираха, че в днешното занимание се включиха нападателят Валери Божинов и лявото крило Матео Стаматов, които на този етап ще тренират с представителния тим на "сините". А до каква сума ще бъде намален месечният бюджет на  клуба - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички