Кой в УС на Левски има най-тежката задача и защо?


Кой в УС на Левски има най-тежката задача и защо?
Снимка: БГНЕС

1226 0

Новият член на УС на Левски и председателят на сдружение "Сини сърца" Илия Христов говори за своята задача, която ще има в управлението на клуба. Според него неговата роля ще е най-трудна, тъй като ще отговаря за връзката между клуба и феновете.

"На мен ми се падна може би най-трудната и сложна задача - комуникацията между клуба и привържениците и намирането на по-добрия и конструктивен начин за съвместната дейност между привържениците и клуба. В тази връзка ще се опитаме да структурираме един консултативен съвет, където привържениците да могат да имат свои представители, които да бъдат запознати с работата на УС и клуба, като разчитаме, че по този начин ще могат да се пресекат всякакви спекулации и пораждането на напрежение между различните организации. По този начин се получи и това разделяне, едните да седят в сектор А, другите в сектор Б. Другата задача, с която съм се ангажирал е по-приятната, това е работата с Детско-юношеската школа по отношение на възпитанието на децата да обичат клуба и да имат клубна привързаност, да разбират къде са дошли", каза той по време на пресконференцията.

"Към момента моето усещане е, че собствениците се ползват с доверието на привържениците. Естествено, че в тая трудна ситуация за клуба непрекъснато се пораждат слухове и в някакъв момент могат да прехвърчат някакви искри, но това, което знам от Надзорния съвет и собственици, и от разговорите си с привърженици, е, че на този етап няма място за недоверие".

Христов изтъкна важността на предстоящата кампания за членски карти на Левски. "Досегашните собственици в последните 20 години са разговаряли с различните организации поотделно, докато именно създаването на един такъв съвет ще даде възможност на всяка организация да изложи своите виждания пред другите, да няма различни договорки, което да поражда слухове. Заради трудната ситуация в клуба привържениците се притесняват, задават си въпроси, искат всичко да стане много бързо, както и всеки от нас, но обстоятелствата са такива, че нещата вървят стъпка по стъпка. Най-ясен отговор до каква степен привържениците подкрепят клуба, собствениците и всички, които са ангажирани с Левски, ще даде началото на кампанията за членските карти. Това ще бъде преброяване на привържениците на Левски в България".

А до каква сума ще бъде намален месечният бюджет на  клуба - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички