Левски с молба към феновете, обяви колко са закупените билети за мача със Славия


Левски с молба към феновете, обяви колко са закупените билети за мача със Славия
Снимка: БГНЕС

2010 0

От Левски отправиха молба към своите фенове, свързана с предстоящия двубой със Славия в неделя (1 март). "Сините" се обръщат към притежателите на абонаментните карти, които няма да могат да присъстват на двубоя, ако е възможно да съобщят, за да бъдат освободени местата за всички, които искат да присъстват. Към момента са продадени 1220 билета, като над 4 000 души имат и абонаментни карти.

Ето и какво написаха "сините" на сайта си:

Левскари,

с цел да предоставим възможност на всички желаещи да се сдобият с билет за предстоящия домакински мач със „Славия“ в неделя, 01.03, от 14.15 ч., се обръщаме към притежателите на абонаментни карти със следната молба:

Нека всеки собственик на сезонен билет, който няма да има възможност да посети най-старото столично дерби или е закупил карти, които няма да бъдат използвани за срещата, да ни уведоми за това на имейл info@levski.bg или на телефони 029450737 и 0888329920 с лице за контакт Иван Гълъбов (може да звъните всеки ден между 9.00 и 17.30 ч.).

Необходимата информация трябва да включва сектор, блок, вход и място на съответната карта!

Заявките за това, че пропуските няма да бъдат използвани, трябва да бъдат получени до четвъртък, 27.02, включително, а в петък, 28.02, посочените като свободни места ще бъдат пуснати в свободна продажба за конкретния двубой.

Към 14.00 ч. днес, 24.02, са продадени 1220 билета за предстоящия мач със „Славия“!

Благодарим ви за оказаната подкрепа!

Един за всички, всички за „Левски“!

Именно за тази среща наставникът на столичани Петър Хубчев има много кадрови проблеми - ето колко са отсъстващите играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички