Хубчев: Някои от игралите срещу Черно море не заслужиха шанса си


Хубчев: Някои от игралите срещу Черно море не заслужиха шанса си
Снимка: Официален сайт на Левски

3888 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев не скри разочарованието си от равенството срещу Черно море във Варна. "Сините" изпуснаха за няколко секунди успеха над "моряците", допускайки гол от статично положение в последните секунди на двубоя, но според Хубчев, причината за това не е липса на концентрация у играчите му.

"Няма как да съм доволен от резултата заради начина, по който се разви мачът. Видяхме много неща в този двубой, даже ги коментирахме вече с момчетата в съблекалнята, но те си остават за нас", започна коментарът на специалиста пред "Диема спорт".

Запитан дали кадровите проблеми са повлияли на изхода от мача, Хубчев заяви: "Липсваха ни 7-8 човека за този мач, на които разчитаме, но това се случва във футбола. Затова са 25-има футболисти, когато могат, да влязат и да покажат, че заслужават. Някои не заслужават".

"Не допуснахме изравняването в края заради липса на концентрация, това бе въпрос на шанс. Стояхме доста добре при не знам колко центрирания на Черно море. Беше въпрос на шанс, не липса на концентрация", категоричен бе той. А какъв бе коментарът за мача на треньора на Черно море - Илиан Илиев, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички